Benvinguts/udes

Publicado el: junio 27, 2018, por :

El Centre de Medicina Esportiva i Osteopatia ha estat creat amb il·lusió per tal de donar un servei de qualitat en medicina esportiva, en la seva vessant de la fisiologia i dels reconeixements medicoesportius, i també en l’àmbit de l’osteopatia. Tot això realitzat per un professional altament qualificat.
El Centre està donat d’alta al Registre de Centres, Serveis i Establiments Sanitaris del Departament de Salut i amb la cartera de serveis autoritzada per a Consulta de medicina de l’Educació física i l’esport. Així com tambè te firmat el conveni de col·laboració amb la Federació Catalana de Futbol que l’acredita com a centre autoritzat per realitzar revisions medic-esportives als fotbolistes federats.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies